Ontdek Vermeer in Delft en jezelf

In 2016 hing Het Straatje van Vermeer in het Prinsenhof in Delft. In 2017 bestaat het Vermeer Centrum aan de Voldersgracht 10 jaar. En nu is het tijd om zelf Vermeer te ontdekken!

We beginnen in het Vermeer Centrum met koffie of thee, gevolgd door een quicktour (15-20 minuten), waarbij schilderijen worden bekeken en een beeld wordt geschetst van Delft in de 17e eeuw. Daarna gaan we Vermeer zoeken in de stad. Dat kan door middel van een moderne GPS wandeling, waarbij vragen beantwoord en opdrachten uitgevoerd gaan worden. Het beste team wint een prijs! De Vermeer wandeling kan ook met een gids gedaan worden, die alle plekjes weet te vinden en natuurlijk ook leuke Delftse bijzonderheden zal vertellen. Bij slecht weer kan (in overleg met de groep) de quicktour uitgebreid worden naar een uitgebreide rondleiding door het gehele Vermeer Centrum.

Na een korte pauze (met drankje naar keuze) gaat u zelf aan de slag. In het atelier van Steven van der Kruit (al ruim 35 jaar teken- en schilderdocent) ligt alles al klaar om met elkaar een Vermeer schilderij te maken. U kunt kiezen uit verschillende werken van Vermeer, zoals Het meisje met de Parel of Zicht op Delft. Afhankelijk van de grootte van uw groep zou dat doek zomaar 3 tot 4 meter breed kunnen zijn. Wanneer het doek droog is, wordt het naar u opgestuurd en kan het vol trots getoond worden aan familie, vrienden en collega's.

Na het wassen van de handen wordt deze Vermeer ontdekkingstocht afgesloten met een aangeklede borrel in een echte Delftse kroeg of hippe wijnbar.


Deelnemers: vanaf 12 tot maximaal 24 personen
Prijs: vanaf € 79,- per persoon ex btw 
Wanneer: iedere dag, het gehele jaar
Duur: circa 4 tot 5 uur
Lokatie: Vermeer Centrum Delft
 
Inclusief:
√ Ontvangst in het Vermeer Centrum met koffie/thee
√ Begeleider van uw groep gedurende het complete arrangement
√ Speluitleg indien de GPS wandeling wordt gekozen
√ Ervaren Vermeer gids indien daarvoor wordt gekozen
√ Drankje naar keuze tijdens de pauze
√ Gebruik atelier met alle toebehoren en benodigdheden, incl. koffie/thee/fris
√ Toezending van uw eigen kunstwerk
√ Aangeklede borrel na afloop (2 drankjes met tapas)
√ Reserveringskosten

Neem voor een vrijblijvende offerte nog vandaag contact met ons op