Dolle Dames in Delft

Zin in een (mid)dagje Delft, maar geen zin om verhalen over oude gebouwen aan te horen? Lekker door de stad slenteren, maar ook aandacht voor mooie kleding en een verzorgd uiterlijk? Dan is dit het ideale arrangement voor jullie!

Het programma begint met een ontvangst in een hippe tent met een welkomsdrankje. Daarna volgt een korte wandeling langs een aantal leuke winkeltjes in het centrum van Delft op weg naar de salon van Ambiance Beauty. In deze professionele schoonheidssalon kunt u vervolgens genieten van diverse behandelingen en/of korte lezingen. Bij behandelingen kunt u denken aan een mini-peeling, bindweefsel massage of een wenkbrauwen make-over. De lezingen kunnen gaan over het DNA van de huid, een beauty bootcamp of een detox challenge. Dit is slechts een kleine opsomming van de mogelijkheden, graag verzorgen wij maatwerk in overleg met de groep en vervullen specifieke wensen.

Na het bezoek aan de salon (circa 30-45 minuten) gaan we weer van de kekke winkels van Delft genieten en onderweg een drankje drinken. Eventueel kunnen we daarna opnieuw naar de salon, waar van een tweede lezing of behandeling genoten kan worden. Het programma wordt afgesloten met een aangeklede borrel in één van de gezelligste kroegen van Delft.


Deelnemers: vanaf 6 personen
Prijs: sterk afhankelijk van het gebruik van de salon
Wanneer: iedere dag, het gehele jaar
Duur: circa 3 uur
Lokatie: in overleg met de klant
 
Inclusief:
√ Ontvangst met welkomsdrankje
√ Begeleid(st)er met kennis van hippe plekken in Delft
√ 1 of 2 bezoeken aan de salon Ambiance Beauty
√ Drankje tijdens de "tussen"wandeling
√ Drankje met aangeklede borrel als afsluiting
√ Reserveringskosten

Neem voor een vrijblijvende offerte nog vandaag contact met ons op